#Тиждень_поінформованості_про_людей_з_інвалідністю
Шлях до успіху: моделювання освітнього процесу в інклюзивному просторі
Свято першого дзвоника - це свято книг, квітів, друзів, посмішок, світла! У нас воно запам'ятається патріотизмом, піднесенням, турботою про ментальне здоров'я, яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей! Вчися старанно, учень - Найголовніше сьогодні це!
Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Наш спортивний день у таборі "Веселка"
продовжився спортивними змаганнями ''Спритні, дужі, небайдужі, кмітливі, і грайливі '' Адже спорт розвиває пам'ять, увагу, вміння долати труднощі, спритність, кмітливість, зміцнює здоров’я; робить нас дружніми "супер-козаками"
Сьогодні в ліцеї День цивільного захисту, протягом якого учні початкової школи здобувають теоретичні знання та "відшліфовують" практичні вміння. День цивільного захисту нагадує нам про необхідність готовності до можливих небезпечних ситуацій та катастроф, особливо в сьогоднішній ситуації коли в нашій країні війна. Крім того можуть бути природні лиха, техногенні катастрофи, терористичні акти, епідемії та інші надзвичайні ситуації.
В цілому день був плідним, цікавим та повчальним. Маємо велику надію що ми будемо проводити лише навчання і ніколи не доведеться рятувати учнів нашого ліцеюї від реальної загрози їх життю та здоров’ю.
Сумарний ефект більше простої суми. Наша команда довела це. Адже, працюючи у команді, досягаємо кращого результату. Сьогодні в ліцеї провели семінар-квест «1+1>2». Ділилися досвідом командної роботи з педагогами міста, які працюють з дітьми з ООП.
День української кухні
Українська народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література, мистецтво, це неоціненний здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати. Українська кухня складалася протягом віків.
Більшість страв української кухні відзначається складною рецептурою і складними комбінованими способами їх готування (так, під час варіння борщу використовується до 20 складників). В Україні переважно готували варену, тушковану й печену їжу.
Сьогодні, в останній день ТИЖНЯ, кожен клас мав змогу презентувати та куштувати свої домашні страви.